JEG TOG LEDERSKAB I EGET LIV

Vi er alle sammen forskellige. Det er også forskelligt, hvad man får ud af hjernetræning, alt efter hvad man har med i rygsækken. Man kan vist roligt sige at Emilia på 44 år havde sin rygsæk fyldt op. Enlig mor med 3 børn på henholdsvis 21, 17 0g 13 år. Alle med diagnoser, men den værst ramte er yngste skud på stammen Victoria. Hun har Cerebral Parese, epilepsi, klumpfod og er delvis blind.Så Emilia har som mor været presset og på overarbejde i eget liv i mange år. Det har været kaotisk og skyldfølelsen over børnenes problemer har også presset sig på. Der har også været perioder, hvor hun ikke har kunnet se sig ud af problemerne, hvilket gennem tiden ført til flere stresssygemeldinger.Hvad har Life Kinetik med sagen at gøre?Emilia fortæller at hun gennem hjernetræning har fået et større overskud i hverdagen. Hun siger med et smil på læben, ” det er som om der er blevet mere plads i hjernen, som om den fysisk har udvidet sig”. ”Jeg kan godt blive stresset, men ikke overvældet af det nu”. Emilia fortæller også at hendes svimmelhed, som har været stressrelateret, er forsvundet og hendes fornemmelse af egen krop har forbedret sig. ”Bevidstheden om mig selv er blevet vækket og det har givet mig ro, som jeg ikke har haft længe og jeg kan overskue alle mine opgaver”. ”Jeg træffer simpelthen bedre beslutninger for mig selv og mine børn”.
#HJERNETRÆNING
#LIFEKINETIK
#STRESSFOREBYGGELSE

Felt