Hold og event

DET KAN DU FÅ:

USE YOUR BRAIN tilbyder forskellige former for træninger og events.

HOLDTRÆNING

Har du lyst til at være en del af et hold og mærke den dimension at have nogen at grine med og dele træningen med, så er holdtræning noget for dig. Her er man en del af et fællesskab, som udvikler sig i takt med, at man har det sjovt og udfordrer sig selv.
Træningen er 12 gange 1 time ugentligt.

Se video her

PERSONLIG TRÆNING

Her er der tale om en træningsform, hvor du træner alene med mig, og jeg tager udgangspunkt i dit niveau og tempo, men det er stadigvæk sjovt og udfordrende.
Træningen er også over 12 gange 1 time ugentligt.

Se video her

INDLÆG

Dette er et tilbud, hvor jeg kommer ud til jer og holder et oplæg på 1 time omkring, hvad Life Kinetik er, og hvad man får ud af det. Derudover er der smagsprøve på nogen af de øvelser jeg tilbyder i Life Kinetik træningen. Dette er også 1 time. Så alt i alt 2 timer, hvor man både skal lytte og selv prøve nogle af øvelserne.

FIRMAEVENT

Har du lyst til at prøve noget sjovt og anderledes sammen med dine kolleger, så er Life Kinetik en god mulighed. Man får grint sammen, og bliver i godt humør, og samtidigt bliver man udfordret kropsligt. Denne form for træning er godt til et socialt arrangement og en god måde at lære hinanden at kende på.

Pris: Afhænger af varrighed og antal deltagere- ring for pris